Mire Jó a  talpmasszázs?

Az egyik gyógyító azt mondta, hogy a talpmasszázzsal, még a halottat is fel lehet támasztani!

Akkor nincs más dolguk, mint hogy próbálják ki!
Bizonyos vagyok benne, hogy rögtön elindulnak az öngyógyítási folyamatok, már az első kezelés után.
Akar gyorsan javulni, egész-séges lenni?

Hívjon  a 30/417-0999 telefonon

vagy írjon üzenetet.

 

Ne halogassa! Csak azért, hogy jól érezze magát ezen a Napon is!

 

Mi a talpmasszázs?

Röviden, a talp, a lábfej, valamint a boka környékének a masszírozása.
– meghatározott sorrendben, a különböző szervrendszereink alapján.
A talpmasszírozás az energetika egyik speciális része.

A Talpmasszázs Lényege:   

Az alkati gyengeségeket jóval a betegség megjelenése előtt előrejelezni lehet akár a talpon is! A helyes életmóddal és egy jól megválasztott terápiával, pl. talpmasszírozással elkerülhető a betegséggé fajulása. A talp megfelelő zónáiból energiát közölve, a gyengélkedő szerveknek szép eredmények érhetőek el már kialakult problémák esetében is. A talpon ugyanúgy, mint kézen, fejbőrön, fülön, orron, arcon, szemíriszen, ajkon, nyelven levetülnek szerveink.

Ha egy szervünk alkatilag legyengül, az jelzést ad. A jelzés az emberi szervezet esetében nem más, mint a reflexzónákban megjelenő jelzések.

Ha a jelzéseket időben „vesszük”, felismerjük, valamilyen felismeréssel (diagnosztikával), a gyenge szervnek energiát kell adnunk talpmasszírozással, az egyensúly csak így áll vissza.

Ha a jelzéseket nem észleljük, figyelmen kívül hagyjuk, a szervezet egy komolyabb „hibaüzenettel” jelzéssel adja tudtunkra sérülését, gyengülését, ami nem más mint maga a betegség.

 

A reflaxáció egy gyógyító módszer,  melyet Paksi Zoltán dolgozott ki.

A reflaxáció – kétkezes talpmasszázs –  segítségével egyszerre, egy időben tudunk hatni a test – lélek – szellem szent hármasára, így a módszerbe vetett hit jelentősége szinte elhanyagolhatóvá válik a beteg részéről.

A reflaxációs kezeléshez tartozik egy speciális meditációs hanganyag is, melynek segítségével ellazul, sokszor álomba szenderül a beteg.

Ebben az állapotban a szervezet regeneráló, öngyógyító mechanizmusai felerősödnek, így a hanganyag önállóan történő hallgatása is gyógyító hatású, bár a reflaxációs kezelést nem pótolja.

  A két agyfélteke működését harmonizálja a hanganyag, így a természetes módon bennünk lakó zsenialitás is életre kel! Ezt, a váratlanul bevillanó sugallatok, gondolatok jelzik.