AZ ÉLET VIZE

Az örök ifjúság forrása egy mesebeli forrás, amely a néphiedelem szerint helyreállítja azoknak az  egészségét és fiatalságát, akik isznak a vizéből.   Ilyen forrásról és vizének gyógyító erejéről ősidők  óta léteznek legendák szerte a világon.

“Az élet vize” fogalmát “Nagy Sándor története” is említi, ahol a fiatalító, életadó forrást írja le a sötétség birodalmán túl.

Számos mítosz és legenda foglalkozik a halhatatlanság és örök fiatalság keresésével.
Az alkimisták legendás kutatásai során is nem fémeket kerestek, hanem az “élet vizét”, amellyel el lehet  érni a halhatatlanságot.

A mai kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy ezekben a mítoszokban van némi igazság és nem véletlen, hogy az örök fiatalságra és az “élet vizére” vonatkozó metaforák közvetlenül kapcsolódnak a vízhez.

Az idők során keletkezett leírásokat tanulmányozva felfedezhetjük a különböző vidékek vizének igazán csodás és rendkívül jótékony hatását, illetve megtudjuk, melyek az egyedülálló és megismételhetetlen tulajdonságaik adta, maximálisan kedvező hatásuk.
Ezeknek a vizeknek egyedülálló, jellegzetes összetétele van, ami nem található meg a palackozott vízben vagy a csapvízben.

Korunk előnye, hogy kihasználhatjuk ezeket a csodálatos tulajdonságokat, bárhol lennénk.
Nem szabad elszalasztanunk ezt az esélyt, figyelembe véve azt, hogy nap mint nap eljutnak hozzánk az egészségi állapotunk javítását szolgáló információk, tehát úgy fizikai erőnlétünk, mint szellemi jólétünk saját döntéseinktől függ.

Megállapíthatjuk, hogy a víz az emberiség létét annak minden vetületében döntően meghatározó tényezője.

Nem szabad megkockáztatnunk, hogy tudattalanok maradjunk és meg kell értenünk, hogy a víz az élet egyik valódi alappillére, amely ezidáig számos tudós számára hihetetlen módon tartja fenn életünket és őrzi meg egészségünket hosszú távon.

Kutatások kimutatták, hogy az “élet vize” által ígért örök fiatalság mögött tudományos igazság rejlik,  ez az energiaszintünket és így életerőnket is meghatározó egyik legfontosabb tényező. Ez a hatás megfigyelhető a rendelkezésünkre álló tudományos eszközökkel.

                                      Az “élet vize” vagy az “élő víz” fogyasztása                                                    valóban segíthet radikális változásokat elérni, amelyeket megoszthatunk másokkal is, akiknek majd lehetősége lesz ugyanazt az utat követni.

(Forrás:  Coral-club    H-500)

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.