Manapság már mindenki tudja, hogy az egészséges életmód, a mozgás, a táplálkozás mennyire befolyásolja az egészségi állapotunkat. Az egészséges életmódhoz valójában sok minden beletartozik.

Az első, és legfontosabb, hogy elegendő mennyiségű tiszta, ásványokkal gazdagított, lehet élő, energetizált vizet fogyasszunk. Ehhez a Coral-Mine egy jó megoldás.

 

A „Coral-Mine®” Japánban, Okinawa és Tokunoshima szigetek mellett a Japán-tengerben növő mélyvízi kőkorallokból (scleractinia) előállított természetes termék.

A korallváz ásványi sók komplex összetétele, amelyek meghatározzák egyedi tulajdonságait és az emberi szervezetre kifejtett jótékony hatását. Lényegileg kalcium és magnézium sókról van szó. A korallváz összetételében találunk ugyanakkor káliumot, nátriumot, vasat, foszfort, ként, szilíciumot, krómot, mangánt, cinket és más elemeket is. A természetes ásványi sóknak ez a gazdag együttese szabályozó hatással van a szervezet ásványi anyag egyensúlyára, következésképpen normalizálja a létfontosságú szervek és rendszerek működését is. Bővebben

 

“Egészség csomag” -ban is megvásárolható.   Az Egészség No1 csomag  a Coral-Mine (30 tasak) természetes mélytengeri korallból készült ásványi komplexet, a „Kor Delta” fantázianevű 750 ml-es innovatív, környezetbarát palackot, valamint a „Z kártya” ajánlást (mivel kezdjük az energiával teli egészséges életet) tartalmazza. 

 

A Coral-Mine használata >>> itt  található részletesen

 

 

.H-500

 

     A szervezet működésének helyreállításában, a gyulladások gyors mérséklésében javításában hatékony segítség a H-500.                  

      A „H-500” kiegészíti az antioxidáns hatású terméksort. Védelmet biztosít a szabadgyökök ellen, így segít helyreállítani a szervezet                                                                                                      normális munkabíró képességét. A „H-500”- nak köszönhetően a korai öregedés és az rossz általános egészségi állapot gondja Ön                                                                                                       számára megszűnik.   Bővebben

 

.

 

 

Személyes több évre visszanyúló tapasztalatom, remek közérzet javító első naptól kezdve a Coral-Mine és a H-500 egyaránt.

Én pl. koffeinérzékeny vagyok, a kávét nem csak ezért, hanem a gyomromnak sem volt jó, mellőztem.

Ez időtájban keresgéltem, s rátaláltam a  Coral-Mine-re és a H-500 kapszulára, mely  nekem napi 1 szemmel tökéletesen megoldja a remek közérzetet.

Részletesebben a tapasztalataimról érdeklődjön az elérhetőségeimen. Alább található.

Hogyan juthat hozzá a termékhez?

 

A törzsvásárlói regisztráció a Coral-Club hivatalos honlapján történik.

Regisztráció után lehetősége van személyes átvételre vagy postai úton való rendelésre.

A regisztráció teljesen ingyenes

Ezzel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudok Önnek segíteni:

Hívhat telefonon: 0630 417 0999  vagy

https://www.facebook.com/ica.nagyne.39

nagyneica55@gmail.com

 

 

 

További információkért, személyre szabott program kérdésében kattintson ide!

 

GMP Minőségbiztosítási rendszer