A víz többféleképpen alakul ki

 

 

 

A szakemberek napi legkevesebb 2 l víz fogyasztását ajánlják, azonban különös figyelmet kell fordítanunk az elfogyasztott víz minőségére, hiszen jelentős különbségek vannak a fogyasztott vizek típusai között.

 

Abházia völgyeiben, Grúziában, a pakisztáni Hunza-völgyben és az ecuadori Vilcabamba völgyben végzett kutatások szerint az itt található víznek jótékony hatása van és ez a víz valóban különleges.

 

Ezeknek a vidékeknek számos lakosa éri meg a 100 év fölötti életkort és örvend aktív, betegségektől mentes életnek.
Kutatásaik során a kutatók jelentős különbségeket találtak ezen vidékek vizének és a palackozott víznek vagy a csapvíznek a tulajdonságai között, sőt nemrégiben tudományosan igazolták ezen vizek  kulcsfontosságú tulajdonságát, éspedig azt, hogy képesek az élő szervezetekkel rezonálni.
Tudományosan bebizonyították, hogy ezen vidékek vizének magas az energiapotenciálja, amely  rezonanciába lép az élő szövetekkel.

 

Más szóval, az ilyen magas elektromos töltésű víz képes közvetlenül kapcsolódni az emberi szervezet „energiahálózataihoz”, így energia- és kalóriaveszteségtől mentes örökmozgóhoz hasonlóan feltölti szervezetünket. Ez nem más, mint a biofizikai kutatások legendás élet-akkumulátorának felfedezése.

 

(Forrás:  Coral-club    H-500)

 

 

Ma már nálunk is elérhető a biológiailag aktív víz

 

 

 

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.