Tavaszi fáradtság

 

 

Méregtelenítés mint csatorna – a szükségtelen dolgok eltávolítása

 

Unásig hallottuk már Hippokratész mondását, miszerint: „A halál a belekben kezdődik.”, de mégsem tulajdonítunk neki kellő figyelmet.

A betegségek nem derült égből villámcsapásként sújtanak le ránk,  hanem a természet ellen nap mint nap elkövetett bűneink eredményeként alakulnak ki.

Ha ezek felszaporodnak, akkor ez beláthatatlan következményekkel jár. ”   Hippokrates

 

Gondolnád, hogy pl. a körömgombásodás, ekcéma, nőgyógyászati panaszok, testszerte száraz, viszkető bőr, fakó, ritkuló haj, gyakori felfázás, fogínyvérzés, krónikus fáradtság, depresszív gondolatok, gyakori nátha, és még számtalan egyéb tünet, mind-mind olyan jelzések, amik a bélrendszer nem megfelelő állapotára utalnak? Ha ilyenkor a bőrgyógyászhoz, nőgyógyászhoz, fogorvoshoz, pszichológushoz, stb. megyünk, akkor azon kívül, hogy mindenféle bogyókat, kenőcsöket, antibiotikumot, vitaminokat és más, helyileg alkalmazandó szereket kapunk, túl sok minden nem történik. Időlegesen javulhat az állapot, de mivel a valódi okot nem sikerült kideríteni, egy idő után ismét jelentkeznek a tünetek. Újabb gyógyszerek, újabb kenőcsök, újabb egyebek, és marad minden a régiben.

 

A környezetszennyezés,  a háztartási vegyi anyagok, az élelmiszerekben és italokban található méreganyagok a szervezetben a káros anyagok felhalmozódását eredményezik.

 

Rohanó világunkban nő a feszültség, a stressz, a pszichikai kimerültség.

 

Minden betegség a bélből ered”   Hippokrates

Az elmebaj kiindulási pontját általában a gyomor és a belek környékén kell keresni”   XVIII. Század francia pszichiáter, Philippe Pinel

 

 

A hidratálás a méregtelenítés, az emésztőrendszer karbantartása, a belek tisztítása elengedhetetlen

 

A hidratálás egy alap, minden erre épül. A méregtelenítés egy csatorna a szükségtelen dolgok eltávolítására.

 

 

 

 

 

Remek és egyedülálló segítség egy komplett méregtelenítő, tisztító program, a    Coral-detox.

 

A ”Coral Detox” egy olyan alapkészítmény, amely a szervezet hatékony méregtelenítésre szolgál. Négy komponensből áll: Digestable (90 kapszula), H-500 (60 kapszula), Coral Mine (30 tasak), Coral Lecitin (120 kapszula).

 

A „DigestAble” – biológiailag aktív étrend-kiegészítő, amely természetes eredetű növényi emésztőenzimek kiegyensúlyozott keveréke.

A „H-500” – antioxidáns, amely véd a stressz savasító hatása ellen és javítja a sejtek energia-háztartását.

A «Coral Mine» – mélytengeri korallszármazék, amely a szervezet ásványi anyag háztartására hat, segít a vízben oldható mérgek kiválasztásában.

A «Coral lecitin – természetes foszfolipidek forrása, védi a sejtmembránt a mérgektől és javítja a májnak, mint a szervezet legfőbb szűrőjének funkcióit.

 

Az összeállítás egy könnyű és kompakt tépőzáras tasakban tárolható.

A „Coral Detox” – egy komplex megközelítés a mérgező anyagok természetes eltávolítására, a sejtek egészség-megőrzésére és a hosszú évekre szóló aktivitásra, egészségre.

 

 

Hogyan juthat hozzá a termékhez?

A törzsvásárlói regisztráció a Coral-Club hivatalos honlapján történik.

Regisztráció után lehetősége van személyes átvételre vagy postai úton való rendelésre.

A regisztráció teljesen ingyenes

Ezzel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudok Önnek segíteni:

Hívhat telefonon: 0630 417 0999  vagy

https://www.facebook.com/ica.nagyne.39

nagyneica55@gmail.com

 

 «A weboldal a Coral Club hivatalos honlapja anyagainak felhasználásával készült»,